Toplotne črpalke Thermia - Udobje skozi vse leto!

Atlas Trading d.o.o.

O podjetju

Atlas Trading d.o.o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Smo v prihodnost zazrto družinsko podjetje, znano po inovativnosti in iskanju rešitev izven ustaljenih okvirjev. Naša velika prednost je prilagodljivost željam in zahtevam naših odjemalcev. Hitro in učinkovito pridobivamo novo znanje in osvajamo inovativne tehnologije.

Od našega začetka, ob koncu 80-ih let prejšnjega stoletja, smo vedno znova in znova plasirali inovativne, kakovostne in učinkovite izdelke, zaradi tega smo vselej nastopali kot pionir v panogi ogrevanja in ohlajanja.

V zadnjem desetletju smo osredotočeni v razvoj programa učinkovite rabe energije. Naš cilj ni več zgolj nuditi dober izdelek, temveč celovito rešitev na visoki kakovostni ravni. Zastopamo nekatere izmed najpomembnejših globalnih proizvajalcev strojne opreme za energijsko učinkovito ogrevanje in ohlajanje. Več o naših dobaviteljih boste izvedeli na strani

Naročniku želimo ponuditi popolno, celovito rešitev energetskega problema.

Da bi bila končna rešitev optimalno izvedena, se moramo zavedati vseh podrobnosti skozi celoten proces investicije. Od prvega koraka dalje spremljamo potrebe investitorja, prisluhnemo željam in poskusimo ugoditi zahtevam. Preučimo obstoječe stanje, svetujemo sistemsko rešitev, jo pravilno dimenzioniramo, pripravimo načrt izvedbe, vodimo in nadzorujemo vsa izvedbena dela, sistem spustimo v pogon, ga vzdržujemo in servisiramo.

Vsak korak zahteva izkušnje in strokovnost, zato s ciljem zagotavljanja kakovosti zaposlujemo nekatere izmed najboljših strokovnjakov na področju projektiranja, vodenja projektov, servisa in logistike.

Naši projekti so zaključeni kakovostno, pravočasno in z veliko mero zadovoljstva - našega in predvsem naročnikovega.

Atlas trading d.o.o.

Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju klimatizacije in ogrevanja.

Celjska cesta 45
3212 Vojnik
SI Slovenija
T: 03 425 54 00
F: 03 425 54 15
E: info@atlas-trading.si
www.atlas-trading.si

Zgodba Thermie

Obstajajo ljudje, ki jih poganja strast, za katere je vsak dan nova priložnost, da ustvarjajo, zgradijo in služijo višjemu cilju, bolj smiselnemu in boljšemu življenju, ne samo sebi, temveč vsem, ki jih obdajajo. Prinašajo spremembo, delajo korake, po katerih lahko hodijo drugi, naredijo spremembo v svetu, so glas v zgodovini.

V podjetju Thermia smo ponosno navdahnjeni s svojo strastjo. Všeč nam je, kar počnemo, in od prvega dne naprej dostavljamo najučinkovitejše, najzanesljivejše in najkakovostneše izdelke. Sledimo tempu "stoletja hitrosti", smo v koraku s časom ter vam ponujamo najnovejšo generacijo toplotnih črpalk z obljubo, da vam bomo vedno ponudili najbolj inovativne izdelke po konkurenčnih pogojih.

Atlas Trading d.o.o.

V podjetju Thermia smo ponosno navdahnjeni s svojo strastjo. Všeč nam je, kar počnemo, in od prvega dne naprej dostavljamo najučinkovitejše, najzanesljivejše in najkakovostneše izdelke. Sledimo tempu "stoletja hitrosti", smo v koraku s časom ter vam ponujamo najnovejšo generacijo toplotnih črpalk z obljubo, da vam bomo vedno ponudili najbolj inovativne izdelke po konkurenčnih pogojih. Poleg izziva, da smo vedno najboljši, nam je v čast biti na tako zelo pomembnem položaju, ker vam tako lahko ponudimo rešitve za optimalno notranjo klimo v katerem koli delu sveta.

Atlas Trading d.o.o.
1923

Zgodba Thermie se je začela kot človekova strast

Leta 1889 je Per Anderson začel razvijati prve energetsko učinkovite peči za kuhanje, ogrevanje in toplo vodo.

Do leta 1923 je njegovo poslovanje dozorelo in tako je lahko ustanovil podjetje Thermia. Odtlej nas vodi prvotna vizija: "Izdelki, ki jih ponujamo, ne smejo biti le najboljši v svojem času, temveč tudi pred časom."

Atlas Trading d.o.o.
1973

Leta 1973, na vrhuncu svetovne energetske krize, je Thermia lansirala prvo toplotno črpalko na svetu z lastnim integriranim rezervoarjem za toplo vodo. Od takrat smo se posvetili razvoju, rafiniranju, proizvodnji in pionirstvu vrhunskih toplotnih črpalk.

Atlas Trading d.o.o.
2020

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v naše izdelke, ki obsegajo več kot 90 let načrtovanja, raziskav, inženiringa in dela naše predane ekipe ter zaupanja vrednih partnerjev iz več kot 30 držav po vsem svetu.

Vabimo vas, da v prihodnje spremljate našo navdihujočo zgodbo, ki je ena od revolucionarnih poti največjega ponudnika energije od leta 1923.

Atlas Trading d.o.o.

Kaj pravijo zadovoljni lastniki?

Po temeljiti analizi smo se odločili za črpalko z geosondo in izbrali Thermio in vaše podjetje. Bali smo se, da nas prehiti zima, a ste se držali dogovorjenih rokov in naša hiša je že ogrevana. Vse ste nam pojasnili in odgovorili na vsa naša vprašanja, zato lahko rečem, da smo super zadovoljni.

Saša G.

Zaenkrat sem zelo zadovoljen glede vgradnje, zagona in delovanja TČ. Poleg pozitivnega ekološkega vpliva sem pridobil dodaten prostor, kjer je prej bila cisterna. Temperaturna regulacija je sedaj natančnejša, nihanje temp. v prostorih manjše, s tem pa je večje udobje v prostorih.

Darko R.

V treh mesecih uporabe toplotne črpalke se je izkazalo, da smo si kupili »LUKSUZ« z velikimi črkami, neprecenljiva investicija, ki upam, da bo uporabna in vzdržljiva še vrsto let! Svetovanje pred nakupom je bilo na zelo visokem nivoju. Hvala podjetju ATLAS TRADING za vso pomoč, podporo in vgradnjo TČ. Zelo sem zadovoljna!

Anita U.