Toplotne črpalke Thermia - Udobje skozi vse leto!

O nas

O nas

Smo ekipa mladih, med seboj odlično povezanih in izkušenih specialistov za načrtovanje in izvedbo rešitev z obnovljivimi viri energije. Na bogati podlagi 35-letne tradicije našega podjetja smo izpopolnili lastne kompetence in v zadnjih petnajstih letih naredili pomembne korake na svojih področjih dela. Zahvaljujoč trdni volji naših sodelavcev smo presegli okvirje distributerja strojne opreme in postali eden najbolj izkušenih partnerjev na področju ogrevanja in hlajenja z obnovljivimi viri v Sloveniji, s posebno specializacijo v rešitvah z geotermalnimi toplotnimi črpalkami, tako za hiše, kot za velike stavbe.

Danes ponujamo napredne rešitve za ogrevanje, hlajenje in rekuperacijo toplote, ki našim uporabnikom zagotavljajo maksimalno udobje, zanesljivost in prihranke energije. Osredotočeni smo na razvoj pametnih sistemskih rešitev na področju toplotnih črpalk in črpanja geotermalne energije. Sodelujemo z dobavitelji, ki so se izkazali kot razvijalci naprednih tehnologij in so s svojimi rešitvami vedno korak pred konkurenco. Točno tam, kjer želimo biti tudi mi.

Naročniku nudimo po meri načrtovano energijsko rešitev

Naše poslanstvo je uporabniku zagotoviti optimalno rešitev, prilagojeno individualnim potrebam stavbe in njenih uporabnikov. Vedno temeljito proučimo izhodiščno stanje, svetujemo sistemsko rešitev, jo pravilno dimenzioniramo, pripravimo načrt izvedbe, vodimo in nadzorujemo vsa izvedbena dela, sistem zaženemo, ga vzdržujemo in servisiramo.

Vsak korak zahteva izkušnje in znanje. Za doseganje najvišje ravni kakovosti in odlično uporabniško izkušnjo naših naročnikov smo se oblikovali v ekipo motiviranih strokovnjakov s področja načrtovanja, vodenja projektov, servisa in logistike. Naši projekti so zaključeni kakovostno, pravočasno in z veliko zadovoljstva – na prvem mestu naročnikovega in posledično našega.

Atlas trading d.o.o.

Atlas trading d.o.o.

Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju klimatizacije in ogrevanja.

Celjska cesta 45
3212 Vojnik
SI Slovenija
www.atlas.si

Vprašajte strokovnjaka

Izbira pravega ogrevalnega sistema za vaš dom je kompleksna odločitev. Izkoristite možnost brezplačnega obiska našega svetovalca, ki vam bo z veseljem pojasnil potek investicije in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Želite finančni izračun za vaš dom?