Toplotne črpalke Thermia - Udobje skozi vse leto!

Izračunajte svoj prihranek z uporabo geotermalne črpalke

Veseli nas, da vas zanimajo možnosti za izboljšanje energetske bilance vaše stavbe. Naše poslanstvo je, da vam, kolikor je možno, pomagamo na poti do zmanjšanja porabe energije in hkrati zagotovitve visokega udobnega bivanja. Prvi korak je, da izdelamo energijski in finančni izračun – vsak izračun naredimo individualno in pri tem upoštevamo vrsto informacij o energijskih lastnostih vaše stavbe, 30-letne vremenske statistike in predvidene geološke podlage na vaši mikrolokaciji, zato prosimo, vnesite tudi naslov in poštno številko objekta. Bolj, kot so vstopni podatki popolni in pravilni, bolj natančen bo izračun.

Vse podane informacije bodo pregledali naši strokovni sodelavci in izdelali izračun ter na osnovi tega tudi konkretno dimenzioniranje toplotne črpalke, zbiralnika energije (sonda, kolektor, podtalnica) in pripravili finančno oceno investicije.Vsak izračun potrebuje nekaj priprave in pridobivanja informacij, zato dovolite, da vas, v kolikor bomo kateri podatek morali razjasniti, kontaktiramo. Rezultat izračuna boste prejeli v roku enega do treh delovnih dni po oddaji obrazca.

knjiga
Kaj obsega poročilo?
  • analiza vašega obstoječega ogrevalnega sistema
  • izbor najprimernejše toplotne črpalke za vas
  • izračun letnega prihranka ob izbiri priporočene toplotne črpalke
  • okvirni izračun potrebne investicije
  • kontakt vašega osebnega svetovalca, ki ga lahko pokličete za dodatna vprašanja ali posvet na domu

Izračun o prihrankih vam bomo poslali na vaš email naslov. Telefonsko številko pa v primeru, da bo naš svetovalec potreboval več informacij za bolj prilagojen predlog.

Brez skrbi, informacij ne bomo zlorabljali!

Kaj pravijo zadovoljni lastniki?

Po temeljiti analizi smo se odločili za črpalko z geosondo in izbrali Thermio in vaše podjetje. Bali smo se, da nas prehiti zima, a ste se držali dogovorjenih rokov in naša hiša je že ogrevana. Vse ste nam pojasnili in odgovorili na vsa naša vprašanja, zato lahko rečem, da smo super zadovoljni.

Saša G.

Zaenkrat sem zelo zadovoljen glede vgradnje, zagona in delovanja TČ. Poleg pozitivnega ekološkega vpliva sem pridobil dodaten prostor, kjer je prej bila cisterna. Temperaturna regulacija je sedaj natančnejša, nihanje temp. v prostorih manjše, s tem pa je večje udobje v prostorih.

Darko R.

V treh mesecih uporabe toplotne črpalke se je izkazalo, da smo si kupili »LUKSUZ« z velikimi črkami, neprecenljiva investicija, ki upam, da bo uporabna in vzdržljiva še vrsto let! Svetovanje pred nakupom je bilo na zelo visokem nivoju. Hvala podjetju ATLAS TRADING za vso pomoč, podporo in vgradnjo TČ. Zelo sem zadovoljna!

Anita U.