Toplotne črpalke Thermia - Udobje skozi vse leto!

Izračunajte svoj prihranek z uporabo geotermalne črpalke

Veseli nas, da vas zanimajo možnosti za izboljšanje energetske bilance vaše stavbe. Naše poslanstvo je, da vam, kolikor je možno, pomagamo na poti do zmanjšanja porabe energije in hkrati zagotovitve visokega udobnega bivanja. Prvi korak je, da izdelamo energijski in finančni izračun – vsak izračun naredimo individualno in pri tem upoštevamo vrsto informacij o energijskih lastnostih vaše stavbe, 30-letne vremenske statistike in predvidene geološke podlage na vaši mikrolokaciji, zato prosimo, vnesite tudi naslov in poštno številko objekta. Bolj, kot so vstopni podatki popolni in pravilni, bolj natančen bo izračun.

Vse podane informacije bodo pregledali naši strokovni sodelavci in izdelali izračun ter na osnovi tega tudi konkretno dimenzioniranje toplotne črpalke, zbiralnika energije (sonda, kolektor, podtalnica) in pripravili finančno oceno investicije.Vsak izračun potrebuje nekaj priprave in pridobivanja informacij, zato dovolite, da vas, v kolikor bomo kateri podatek morali razjasniti, kontaktiramo. Rezultat izračuna boste prejeli v roku enega do treh delovnih dni po oddaji obrazca.

knjiga
Kaj obsega poročilo?
  • analiza vašega obstoječega ogrevalnega sistema
  • izbor najprimernejše toplotne črpalke za vas
  • izračun letnega prihranka ob izbiri priporočene toplotne črpalke
  • okvirni izračun potrebne investicije
  • kontakt vašega osebnega svetovalca, ki ga lahko pokličete za dodatna vprašanja ali posvet na domu
Atlas Trading

Smo specialisti za načrtovanje in izvedbo rešitev z geotermalnimi toplotnimi črpalkami. V 35-letni zgodovini smo pridobili ključne kompetence in postali zastopniki proizvajalcev, ki so pionirji razvoja geotermalne tehnologije v Evropi.

Smo povezana in uigrana ekipa mladih in usposobljenih strokovnjakov, katere poslanstvo je nuditi rešitve, prilagojene potrebam uporabnikom in jim stati ob strani še desetletja po zaključeni vgradnji.